Magyar English

GINOP-2.1.8-17-2017-00404

Kedvezményezett neve: UNIFY Ipari Kft.

Projekt címe: KAPACITÁSBŐVÍTÉS TÁMOGATÁSA AZ UNIFY KFT.-NÉL

Szerződött támogatás összege: 13 287 625 FT

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00404

A projekt befejezési dátuma: 2018. 11. 06.

 

A projekt tartalmának bemutatása

 

A cégünk, a Unify Kft. 13,28 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 26 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból adaptív, innovációs, technológiai fejlesztést hajtottunk végre.

 

Az autóipari beszállítókkal szemben folyamatosak az egyre növekvő műszaki elvárások, műszaki megfelelések. A főként esztergálási megmunkálási folyamatok esetében általában a vállalkozások, cégvezetők többsége nem kellőképpen választja meg az előgyártmányok elkészítési módját, illetve azt hogy milyen formájú, állagú, minőségű alapanyagból készüljön a gyártás.

 

Az innováció révén a gyártásunk hatékonyabbá és gyorsabbá tud válni! Konkrétan kézzel fogható eredményeket elérő, jelentős kiszállítási idő csökkenést, kevesebb hulladék forgácsot eredményező gyártástechnológiai innovációt lehet ezen a területen végrehajtani!

 

A pontosabb előgyártmány kevesebb megmunkálási folyamatot eredményez, így az új megrendelések esetében alacsonyabb gyártási idővel tudunk ajánlatokat adni. Az eszközbeszerzéssel a piacon olyan, a vállalkozás életében lényegesen módosított szolgáltatással / tevékenységgel tudnánk megjelenni a piacon, amelynek jövedelmezősége és hatékonyságnövelő ereje megkérdőjelezhetetlen.

 

Továbbra is elődleges célunk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjunk gyártani. A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-2.1.8-17-2017 pályázatán 13,28 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 26,57 millió forintot.

 

További információ kérhető:

Unify Kft.

+36-46-524-237, unify.p@t-online.hu

Copyright 2007.  webdesign: arwedes